Βιβλιοθήκη της Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας

Η Βιβλιοθήκη της Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας στεγάζεται στο κτίριο Α΄ του Συγκροτήματος Ευρίπου και έχει έδρα στα Ψαχνά Ευβοίας. Καλύπτει τις ανάγκες όλων των Τμημάτων που εδρεύουν στο Συγκρότημα: Τμήμα Αγροτικής  Ανάπτυξης,  Αγροδιατροφής  και  Διαχείρισης  Φυσικών  Πόρων, Τμήμα Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας, Τμήμα Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας, Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου.

Ωράριο λειτουργίας :  Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16.00. Κατά τις επίσημες αργίες η Βιβλιοθήκη δεν λειτουργεί. Κατά τη διάρκεια των διακοπών (Χριστουγέννων, Πάσχα, θέρους) το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα. 

Η Βιβλιοθήκη της Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας θα λειτουργήσει για το κοινό, κατά τους θερινούς μήνες, με το ακόλουθο ωράριο:

15/7 έως 9/8: 08.00-14.30

12/8 έως 23/8: κλειστά

26/8 έως 6/9: 08.00-14.30 

Τηλ. : (+30) 22280 21844  &  22280 21843

Email: agroada(at)lib.uoa.gr

Προσωπικό: Μαρία Καρλατήρα ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, Μαρία Μπουγιούκου ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων, Ειρήνη Ρέππα ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων.

Σκοπός της Βιβλιοθήκης είναι η υποστήριξη και η προώθηση της εκπαιδευτικής  και της ερευνητικής δραστηριότητας καθώς και της αναζήτησης πληροφοριών, μέσα από έντυπο και μη υλικό, υπηρεσίες και πηγές πληροφόρησης που παρέχει. Η συλλογή της καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα των σχολών του Ιδρύματος σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών. Παράλληλα, διαθέτει τα διδακτικά βιβλία του κάθε μαθήματος των τμημάτων του Ιδρύματος.

Συλλογή: Διαθέτει  συλλογή, οργανωμένη σύμφωνα με τα διεθνή βιβλιοθηκονομικά πρότυπα η οποία εμπλουτίζεται και επικαιροποιείται συστηματικά.

Ο  ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πληροφόρησης  περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρονικές πηγές και συναφείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπου φιλοξενείται και συντηρείται από το Υπολογιστικό Κέντρο Βιβλιοθηκών (ΥΚΒ) του ΕΚΠΑ.

Κατάλογος Αναζήτησης συλλογής:   https://opac.seab.gr/search~S6*gre

Δανεισμός: Ο δανεισμός γίνεται  μόνο στα μέλη του Ιδρύματος και εφόσον έχουν εκδώσει την ειδική κάρτα δανεισμού (Ακαδημαϊκή). Για το δανεισμό απαιτείται οι χρήστες να εγγραφούν πρώτα στη Βιβλιοθήκη της Σχολής τους. Η κατάθεση της αίτησης γίνεται στη Βιβλιοθήκη  της Σχολής ΑΓΡΟΑΔΑ (Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-15.00), δια ζώσης, μέσω e-mail (agroada(at)lib.uoa.gr) ή μέσω Helpdesk. Ο δανεισμός είναι αυστηρά προσωπικός, η κάρτα δανεισμού δεν μεταβιβάζεται και χρησιμοποιείται μόνο από τον κάτοχό της. Η τήρηση του αρχείου με τα παραπάνω στοιχεία υπόκειται στον Νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.