"Παιδιά, τι λέτε για τους νόμους;"

Κατηγορία: Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής
09.10.2018
Afisa_Paidia-001.jpg

Η Βιβλιοθήκη της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη ειδικά για παιδιά από 4 έως 104 χρονών, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Νομική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο των δράσεων "Αθηνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου". 

Θα γίνει παρουσίαση παιδικών βιβλίων που μιλούν για το δίκαιο και τους νόμους, συγγραφέων που σπούδασαν νομικά. Το κοινό, παιδιά, γονείς και μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συγγραφείς, να ανακαλύψουν τον χαμένο θησαυρό που βρίσκεται κρυμμένος στα ράφια της Βιβλιοθήκης μέσα από μία πρωτότυπη ξενάγηση που έχει οργανώσει το προσωπικό της, και να συμμετέχουν μεταξύ των άλλων εκπλήξεων στην ανάγνωση ενός βιβλίου, συνοδεία κιθαρας από τη μουσικό Ευαγγελία Σιουμάλα. Τον κρυμμένο θησαυρό θα φωτίσει με τους πίνακες της η ζωγράφος Κάτια Βαρβάκη.

Μαζί μας οι συγγραφείς: Μιλένα Αποστολάκη, Βικτώρια Μπαντή, Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, Λίλη Σκουλαρίκη, Τζινα Παπαντωνοπούλου, Πάνος Χριστοδούλου. 

Συντονίζει η Βασιλική Στρακαντούνα, υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης της Νομικής Σχολής

Κατά την είσοδό στον χώρο, οι ογκώδεις τσάντες παραδίδονται για φύλαξη και οι ενήλικες ή συνοδοί των παιδιών προσκομίζουν κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης).