Ανακοίνωση του ΣΕΑΒ για σεμινάριο χρήσης του HARDMIN

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη Σχολής Θετικών Επιστημών Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής Βιβλιοθήκη της Σχολής Επιστημών της Αγωγής Βιβλιοθήκη της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Βιβλιοθήκη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Υπολογιστικό Κέντρο Βιβλιοθηκών Διεύθυνση Βιβλιοθηκών Βιβλιοθήκη Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης Διατροφής και Αειφορίας

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ανοικτής Πρόσβασης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών διοργανώνει διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ. για τη χρήση του HARDMIN και για την εκπόνηση πλάνων διαχείρισης δεδομένων.

Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως στους/ις ερευνητές/ριες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, όμως είναι ανοικτό και σε άλλες κατηγορίες ενδιαφερομένων, όπως βιβλιοθηκονόμοι. Σε αυτό θα προβληθούν μέσω παραδειγμάτων οι υπηρεσίες που προσφέρει το HARDMIN, όπως:

- η απόθεση, η συντήρηση και αποθήκευση ερευνητικών δεδομένων που έχουν παραχθεί κατά την διάρκεια του ερευνητικού έργου σας.

- οι ανοικτές άδειες χρήσης και η διάθεση των ερευνητικών δεδομένων προς άλλους ερευνητές.

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω του Zoom και για τη συμμετοχή σας απαιτείται εγγραφή μέσω της φόρμας.

 

Πληροφορίες:

Ηλιάνα Αρακά

HEAL-Link Office. Library & Information Center

Aristotle University of Thessaloniki

Phone:   +30 2310 995352

Thessaloniki, GREECE