Σεμινάρια εκπαίδευσης στη βιβλιογραφική εφαρμογή Mendeley

Κατηγορία: Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής
13.02.2017
csm_Mendeley_Logo_Vertical_2_a3d7a8a738.png

IMG_20170206_105744.jpg

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00-12.00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης για την εφαρμογή  Mendeley στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τομέα Κλασικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας. Το σεμινάριο οργανώθηκε από τη Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής και συγκεκριμένα από τις βιβλιοθηκονόμους κυρίες Αργυρώ Φραντζή και Ράνια Καρυπίδου. Πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια σεμινάρια για την εκμάθηση της εφαρμογής.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Πανεπιστημίου μας απέκτησε δωρεάν 500 προνομιακές άδειες χρήσης του λογισμικού διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών Mendeley για το 2017. Όσοι από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή και επιθυμούν τα προνόμια της αναβαθμισμένης άδειας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύνδεσμο  
https://www.mendeley.com/download-mendeley-desktop/welcome/?organisation=23931&promo=NKUA, εφόσον διαθέτουν λογαριασμό Mendeley με πανεπιστημιακή ηλεκτρονική διεύθυνση (δηλαδή να λήγει σε .uoa.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και την υποστήριξή της από τη βιβλιοθήκη, πατήστε εδώ.