Κατάθεση εργασιών στο αποθετήριο «Πέργαμος»

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής

Κατάθεση εργασιών στο αποθετήριο «Πέργαμος» και έλεγχος δανειστικών εκκρεμοτήτων στη Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής χωρίς φυσική παρουσία του φοιτητή, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των Βιβλιοθηκών, λόγω της πανδημίας του COVID-19, η κατάθεση εργασιών στο αποθετήριο ΠΕΡΓΑΜΟΣ και ο έλεγχος δανειστικών εκκρεμοτήτων διεκπεραιώνονται χωρίς τη φυσική παρουσία των φοιτητών στους χώρους της Γραμματείας και της Βιβλιοθήκης της Νομικής Σχολής ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Κατάθεση στο αποθετήριο «Πέργαμος»

  1. Ο φοιτητής στέλνει στη Γραμματεία της Σχολής ηλεκτρονικά στο pms@law.uoa.gr τη «Βεβαίωση ηλεκτρονικής κατάθεσης», όπως αυτή εμφανίζεται στην Πέργαμο μετά την επιτυχή ανάρτηση της εργασίας του.
  2. Ο φοιτητής στέλνει στη Βιβλιοθήκη ηλεκτρονικά στο nomiki@lib.uoa.gr το έντυπο «παραχώρησης της μη αποκλειστικής άδειας διάθεσης της εγκριθείσας εργασίας» και το έντυπο «περιορισμού πρόσβασης στο πλήρες κείμενο» υπογεγραμμένα και σκαναρισμένα.
  3. Η Γραμματεία της Σχολής στέλνει στη Βιβλιοθήκη ηλεκτρονικά τη «Βεβαίωση επιτυχούς διεκπεραίωσης της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής ή Διδακτορικής εργασίας» υπογεγραμμένη, σφραγισμένη και σκαναρισμένη.
  4. Η Βιβλιοθήκη στέλνει στη Γραμματεία της Σχολής ηλεκτρονικά  τη «Βεβαίωση βιβλιοθήκης» υπογεγραμμένη, σφραγισμένη και σκαναρισμένη.

Έλεγχος δανειστικών εκκρεμοτήτων

Πριν την καθομολόγηση η Γραμματεία στέλνει στη Βιβλιοθήκη ηλεκτρονικά καταλόγους των προς ορκωμοσία φοιτητών, προκειμένου να γίνει έλεγχος ως προς τις δανειστικές εκκρεμότητες μέσω του συστήματος της Βιβλιοθήκης.  Σε περίπτωση εκκρεμοτήτων η Βιβλιοθήκη επικοινωνεί με τη Γραμματεία και τον φοιτητή για την επιστροφή των τεκμηρίων χωρίς φυσική παρουσία. Η διαδικασία καθομολόγησης δεν μπορεί να προχωρήσει εφόσον υπάρχουν δανειστικές εκκρεμότητες.    

Σε περίπτωση κωλύματος υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:30 έως και τις 16:00 στα τηλέφωνα 2103688065, 2103688067, 2103688061, καθώς και ηλεκτρονικά στο nomiki@lib.uoa.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες καταχώρησης της εργασίας σας στην Πέργαμο και σχετικά έντυπα εδώ.